Actualitate

Cod galben de vreme rea, ploi torențiale și vijelii, în Cluj. Până când este valabilă avertizarea meteo?

Meteorologii au emis Cod galben de vijelii, averse torențiale și grindină pentru județul Cluj. Cea mai mare parte a țării se află sub Cod portocaliu de vijelii puternice.

Avertizare meteo de vijelii, averse torențiale și grindină, în Cluj/Foto: monitorulcj.ro Avertizare meteo de vijelii, averse torențiale și grindină, în Cluj/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 55...70 km/h și izolat peste 80 km/h), vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale (în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat peste 30...40 l/mp).

 


Avertizarea meteorologică de Cod Galben vizează județele Cluj, Alba, Sălaj, Bistrița Năsăud, Bihor, Hunedoara, Caraș Severin, Satu Mare, Maramureș, Suceava, Botoșani, Iași și este valabilă până joi dimineaţa la ora 2:00.

Avertizare meteo de vijelii, averse torențiale și grindină, în Cluj/Foto: ANM

De asemenea, a fost emisă o avertizare Cod portocaliu de vijelii puternice în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei pentru același interval de timp. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caniculă și temperaturi extreme. Ploi și furtuni în Cluj

Cod Portocaliu de FURTUNĂ în Cluj. Au fost emise mesaje RO-ALERT de vreme rea

Ultimele Stiri
abonare newsletter