Actualitate

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Dej

Un șofer de 20 de ani, sub influența substanțelor psihoactive, a fost oprit în trafic de polițiști, în Dej.

Șofer pozitiv la Drugtest, oprit de polițiști în Dej/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Șofer pozitiv la Drugtest, oprit de polițiști în Dej/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Polițiștii clujeni au desfășurat o serie de acțiuni pentru menținerea siguranței în trafic în mai multe localități din Cluj. 

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, polițiștii Biroului Rutier Dej au depistat un tânăr de 20 de ani, căruia testarea cu aparatul drug test i-a indicat prezența substanțelor interzise.


Acesta a fost oprit pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Dej.

„În baza rezultatului înregistrat de aparatul drugtest, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală”, informează IPJ Cluj. 


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În cadrul acțiunilor rutiere desfășurate de oamenii legii, un bărbat de 79 de ani, din județul Cluj, a fost prins beat la volan în localitatea Poieni. Acesta avea o alcoolemie de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma controalelor din trafic, polițiștii au deschis două dosare penale și continuă cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferi DROGAȚI la volan! Doi bărbați, prinși conducând pe drumurile din Cluj sub influența substanțelor interzise

Beat la volan, prins de polițiști în Poieni. Acum are dosar penal

abonare newsletter