Actualitate

Vine furtună mare! Mai multe localități din Cluj, sub Cod Portocaliu de vijelii, ploaie și grindină

A fost transmisă atenționare Ro-Alert pentru Cod Portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale, în peste 20 de localități din județul Cluj.

Mai multe localități din Cluj, sub Cod Portocaliu de vijelii, ploaie și grindină. FOTO: Pixabay Mai multe localități din Cluj, sub Cod Portocaliu de vijelii, ploaie și grindină. FOTO: Pixabay

 

 


Se anunță vreme rea luni seară, în mai multe localități din Cluj, în special din zona de munte. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis locuitorilor din peste 20 de comune mesaje Ro-Alert.

 


Fenomenele vizate sunt: vijelie puternică, cu rafale de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, local averse torențiale.

„A fost emis de către IGSU un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert pentru fenomene meteo Cod Portocaliu, respectiv vijelie puternică, cu rafale de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, local averse torențiale care vor acumula 20...25 l/mp. Valabil până la ora 23:15 pentru unitățile administrativ teritoriale Huedin, Aghireșu, Poieni, Căpușu Mare, Călățele, Negreni, Gârbău, Sânpaul, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Sâncraiu, Săcuieu, Panticeu, Așchileu, Mărișel, Ciucea, Recea-Cristur, Rișca, Izvoru Crișului, Beliș”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare Ro-ALERT! Cod Portocaliu de inundații în localitățile din Cluj

abonare newsletter