Actualitate

De la caniculă la furtuni. Prognoza meteo pentru toată săptămâna în Cluj-Napoca

Vremea va fi ușor instabilă în Cluj-Napoca. De la zile cu soare și temperaturi caniculare, vom avea parte de zile cu ploi.

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru această săptămână arată că vremea la Cluj va fi ploioasă/ Foto: pixabay.com

 

 


Chiar dacă temperaturile vor fi ridicate, ploile își vor face simțită prezența în Cluj-Napoca.

 


Potrivit prognozei AccuWeather, maximele vor ajunge la 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo pe toată săptămâna

Luni, 17 iulie, meteorologii anunță ploi, șansele de precipitații fiind de 55%. Maxima zilei va fi de 33 de grade Celsius, iar minima de 19 grade Celsius.


Marți, 18 iulie, scăpăm de ploi, însă vântul va sufla cu putere (37 km/h). Temperaturile pe timpul zilei vor ajunge la valoarea de 32 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 16 grade Celsius.

Miercuri, 19 iulie, cerul va fi în proporție de 35% acoperit de nori, iar vântul va sufla cu putere pe parcursul zilei. Maxima va fi de 30 grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius.


Joi, 20 iulie, maxima pe timpul zilei va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima va coborî la valoarea de 16 grade Celsius.

Vineri, 21 iulie, soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei. Pe timpul zilei vor fi așteptate 30 de grade Celsius, iar pe timpul nopții vor fi 17 grade Celsius. Seara sunt așteptate câteva ploi, șansele de precipitații fiind de 40%.


Sâmbătă, 22 iulie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 65%. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 29 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 17 grade Celsius.

Duminică, 23 iulie, cerul va fi în proporție de 21% acoperit de nori. Maxima va fi de 28 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Val de caniculă în TOATĂ țara! COD GALBEN la Cluj și temperaturi de 37 de grade!

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Cluj. Acoperișul unui bloc a căzut peste patru mașini, în Gherla. VIDEO

abonare newsletter