Actualitate

Apel la donații pentru familiile celor doi bărbați omorâți de fulger în Cluj: „Au fost răpuși de furia naturii”

Doi bărbați au murit după ce au fost loviți de fulger într-o localitate din Cluj, miercuri. Sătenii strâng donații pentru familiile lor.

Bărbați omorâți de fulger în Săcuieu / Foto: pixabay.com Bărbați omorâți de fulger în Săcuieu / Foto: pixabay.com

 

 


Tragedia a avut loc în localitatea Rogojel din comuna clujeană Săcuieu. Primarul comunei face apel la donații pentru sprijinirea familiei bărbaților omorâți de fulger, care erau frați.

„Cei care doresc sa sprijine familia concetățenilor noștri răpuși de furia naturii o pot face prin donații lăsate la Filip Cornel (Rogojel, nr. 187), Potra Radu a horii ( Rogojel, nr. 8) sau chiar la mine personal. Am gândit aceasta acțiune la îndemnul mai multor persoane care au ferit acest lucru, dat fiind faptul ca cei doi au fost niște oameni buni la suflet, harnici și iubitori de animale, dar se pare ca greu încercați de soartă încă de mici copii, iar acum a hotărât să sfârșească împreuna in acest mod tragic. Sumele adunate vor fi înmânate familiei, care se va ocupa de înmormântarea lor, așa că un ajutor cât de mic este binevenit. Dumnezeu să ne apere de astfel de tragedii!”, a transmis primarul Gheorghe Cuc.


Pe 12 iulie, în apropierea orei 22:00, polițiștii au găsit opt vaci moarte, lovite de fulger, însă nu au găsit și îngrijitorii acestora. După mai multe verificări, polițiștii au găsit doi bărbați, însă și aceștia erau morți din aceeași cauză.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați și 8 vaci au fost găsiți morți pe câmp, în județul Cluj! I-ar fi lovit FULGERUL.

Furtuna puternică a făcut prăpăd în Cluj. Acoperișul unui bloc a căzut peste patru mașini, în Gherla. VIDEO

Etichete: fulger omorat mort
abonare newsletter