Actualitate

Sătmărean dispărut, găsit mort în lacul Someșul Cald, în județul Cluj

Cadavrul unui sătmărean dat dispărut marți a fost găsit în Someșul Cald, în județul Cluj.

Cadavrul unui bărbat dispărut din Satu Mare, descoperit în Someșul Cald, județul Cluj/Foto: Google Maps Cadavrul unui bărbat dispărut din Satu Mare, descoperit în Someșul Cald, județul Cluj/Foto: Google Maps

 

 


Bărbatul a dispărut de acasă pe data de 11 iulie, când aparținătorii au spus că a plecat singur de acasă și nu a mai revenit. 

 


„Cionca Petre, în vârstă de 71 de ani purta, la momentul dispariției un tricou cu mânecă scurtă, alb cu dungi gri și crem, pantalon de culoare verde deschis și pantofi sport negri”, potrivit datelor publicate de IPJ Satu Mare, conform presasm.ro

Oamenii legii au cerut ajutorul sătmărenilor pentru a da de urmă vârstnicului plecat de acasă.


Joi, cadavrul bărbatului dispărut ar fi fost identificat în Someșul Cald, pe raza județului Cluj.

„La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe lacul Someșul Cald, din comuna Gilău, a fost găsit cadavrul unei persoane.


La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști, în vederea efectuării cercetărilor, iar cu ajutorul echipajului din cadrul I.S.U. Cluj, cadavrul a fost adus la mal”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din județul Satu Mare, care figura ca fiind plecat voluntar din data de 11 iulie a.c., din comuna Tarna Mare, județul Satu Mare.


În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma expertizei medico-legale.

Recent, un alt caz șocant a fost înregistrat în Cluj, unde cadavrul carbonizat al unui bărbat dispărut din Aiud a fost identificat într-un cimitir, din zona localității Tureni. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavrul carbonizat din Tureni era al unui bărbat dispărut din Aiud. Noi detalii în cazul descoperirii șocante dintr-un cimitir din Cluj

abonare newsletter