Actualitate

Două mașini s-au ciocnit în Borșa, județul Cluj. Unul dintre autoturisme nu a acordat prioritate. FOTO

Un accident rutier s-a produs pe raza localității Borșa din județul Cluj, duminică după-amiază.

Două mașini s-au ciocnit în Borșa, județul Cluj. FOTO: ISU Cluj Două mașini s-au ciocnit în Borșa, județul Cluj. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni și un echipaj de ambulanță au intervenit duminică după-amiază la un accident produs în localitatea Borșa. Două mașini au fost implicate.

 


Nu au existat persoane încarcerate, un bărbat fiind însă transportat de ambulanță la spital.

„Intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Borșa. Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Borșa. Apelul de urgență a venit în jurul orei 17:30, iar la misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare. Forțele noastre au găsit la fața locului două autoturisme avariate, fără persoane încarcerate. Un bărbat de aproximativ 35 de ani, conștient și cooperant, a fost transportat la spital de către echipajul SAJ. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj.


„În data de 9 iulie, în jurul orei 17.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier semnalat în localitatea Borșa, pe DJ 109. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul dinspre un drum secundar, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe DJ 109, din direcția Vultureni spre Răscruci, de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Florești. În urma evenimentului, bărbatul de 35 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu patru mașini, pe Calea Florești. O persoană rănită; traficul este îngreunat. FOTO

abonare newsletter