Actualitate

Un nou accident pe strada Corneliu Coposu. O persoană a ajuns la spital. FOTO

Un al doilea accident a avut loc în ultimele 24 de ore pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca. O persoană a fost transportată la spital.

Un nou accident pe Corneliu Coposu/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Un nou accident pe Corneliu Coposu/ Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

Un al doilea accident a avut loc în ultimele 24 de ore pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.


 

Joi a avut loc un accident rutier între o mașină și o motocicletă pe strada Corneliu Coposu. În urma acelui accident, un bărbat a ajuns la spital.


La nici 24 de ore distanță a avut loc al doilea accident pe strada Corneliu Coposu. În accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară.

În urma accidentului o persoană a ajuns la spital.


„Este vorba despre o tamponare între două autoturisme. O singură persoană transportata la spital pentru investigații suplimentare”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

„La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 11.40, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Corneliu Coposu, în dreptul intersecției cu strada Munteniei din Cluj-Napoca.
Polițiștii au constatat, din primele verificări, că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Corneliu Coposu, înspre localitatea Baciu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani. În urma impactului, un pasager din autoturism a necesitat îngrijiri medicale.
Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Bună Ziua, între o mașină și o motocicletă! Un bărbat primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD

Accident grav pe strada Corneliu Coposu. Un bărbat, transportat la spital de urgență

Un șofer a făcut accident în Aiton, Cluj! O fetiță de 8 ani și un bărbat, transportați la spital

abonare newsletter