Actualitate

Bărbat care avea mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele său, reținut de polițiști cu focuri de armă

Un bărbat de 44 ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost reținut de polițiștii clujeni. Oamenii legii au folosit arma din dotare pentru a-l prinde.

Bărbat reținut de polițiștii clujeni cu focuri de armă. Era căutat pentru furt calificat/Foto: pexels.com Bărbat reținut de polițiștii clujeni cu focuri de armă. Era căutat pentru furt calificat/Foto: pexels.com

 

 


Vineri, în jurul orei 19.00, polițiștii municipiului Dej au depistat un bărbat de 44 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Șimleul Silvaniei, fiind condamnat la 1 an și opt luni închisoare cu executare în regim de detenţie pentru comiterea de infracțiuni de furt calificat.

 


Polițiștii l-au depistat pe acesta în localitatea Valea Groșilor, în baza investigațiilor operative. Bărbatul nu ar fi respectat indicațiile polițiștilor și ar fi încercat să se sustragă, fiind somat să se oprească din deplasare.

„Polițiștii au efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior acesta a fost ajuns de către polițiști, care l-au imobilizat, încătușat, iar ulterior condus la sediul Poliției municipiului Dej, unde s-au făcut demersurile necesare pentru a fi încarcerat la Penitenciarul Gherla”, informează IPJ Cluj. 


Acțiunea polițiștilor dejeni se înscrie în cadrul unor acțiuni desfășurate în acest sfârșit de săptămână la nivelul județului Cluj, în sistem integrat, cu participarea structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economice, precum și din alte structuri, alături de jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

„Rezultatele acțiunilor din prima zi: infracțiuni constatate în flagrant, controale în zonele aglomerate, filtre rutiere, dar și uz de armă, în cazul unui bărbat urmărit general, care nu s-ar fi supus indicațiilor polițiștilor, încercând să se sustragă”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr din Cluj, urmărit de polițiști prin pădure și avertizat cu focuri de armă! Conducea fără permis o mașină neînmatriculată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter