Actualitate

Accident rutier grav, cu trei mașini implicate, în Turda. Mai multe victime, transportate la spital FOTO

Un grav accident rutier a fost înregistrat în seara zilei de luni, în Turda, în urma impactului a trei autoturisme. Un tânăr a rămas încarcerat într-unul din autovehicule care s-a răsturnat.

Accident rutier cu victime, în Turda. Trei autoturisme implicate, una dintre mașini s-a răsturnat/Foto: ISU Cluj Accident rutier cu victime, în Turda. Trei autoturisme implicate, una dintre mașini s-a răsturnat/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Câmpiei din Turda. 

 


Echipajele ISU Cluj au găsit la fața locului trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat. 

Accident rutier grav, în Turda. O mașină răsturnată/Foto: ISU Cluj

În autoturismul răsturnat se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 18 ani. 


„Acesta a fost extras de pompieri și predat echipajelor medicale. La o primă evaluare, victima prezenta o fractură deschisă de femur, fiind conștientă. Tânărul a fost transportat imediat la spital de către ambulanță”, informează ISU Cluj. 

Accident rutier grav, în Turda. O mașină răsturnată/Foto: ISU Cluj

Totodată, au fost transportați la spital un bărbat și o femeie de aproximativ 70 de ani. Ambii prezentau afecțiuni ușoare.


Potrivit IPJ Cluj, accidentul rutier produs pe DN15, a fost înregistrat în jurul orei 20.00. Traficul a fost blocat temporar. Cauza producerii accidentului a fost o manevră de depășire periculoasă.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la întrarea în municipiul Turda.


Din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că un tânăr, de 18 ani, care conducea autoturismul înspre Câmpia Turzii, ar fi efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu alte 2 autoturisme, conduse din sensul opus.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 18 ani, a unei conducătoare auto, în vârstă de 61 de ani și a unui pasager, de 65 de ani, aflat în autoturismul acesteia”, informează IPJ Cluj

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr rănit, transportat de urgență la spital, în urma unui grav accident în Cojocna

Ultimele Stiri
abonare newsletter