Actualitate

Tânăr rănit, transportat de urgență la spital, în urma unui grav accident în Cojocna

Un tânăr de 20 de ani a suferit multiple traumatisme într-un accident produs în zona localității Cojocna. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Accident rutier grav în Cojocna. Un tănăr a fost rănit/foto: ISU Cluj Accident rutier grav în Cojocna. Un tănăr a fost rănit/foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Cojocna. 

 


Apelul de urgență a venit la ora 16:30, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Mociu și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

„Echipajele operative au găsit un autoturism puternic avariat, iar în afara acestuia se afla un tânăr de aproximativ 20 de ani. Victima era conștientă, dar prezenta multiple traumatisme”, informează ISU Cluj. 


În cele din urmă, tânărul a fost transportat la spital. În paralel, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. 

Potrivit oamenilor legii, tânărul s-ar fi lăsat antrenat într-o depășire neregulamentară, aspect ce a dus la producerea accidentului rutier. Astfel, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. 


„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ 161A, la ieșire din localitatea Cojocna.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 22 de ani, care circula cu autoturismul înspre comuna Ceanu Mare, după efectuarea unei depășiri regulamentare ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, ulterior ieșind în afara părții carosabile”, infomrează IPJ Cluj.


Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Totodată, polițiștii au constatat că inspecția tehnică periodică nu este valabilă, luându-se astfel măsura sancționării contravenționale și reținerea certificatului de înmatriculare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu patru mașini pe centura ocolitoare de la Gherla! Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter