Actualitate

Bărbat din Iași, arestat după ce a furat rucsacul unui britanic, în gara din Cluj. A „spart” și depozitul unui magazin

Un bărbat din Iași care „își făcea veacul” în zona Gării din Cluj-Napoca a fost arestat de polițiștii clujeni pentru furt.

Un bărbat din Iași care „își făcea veacul” în zona Gării din Cluj-Napoca a fost arestat de polițiștii clujeni pentru furt. FOTO: Depositphotos.com Un bărbat din Iași care „își făcea veacul” în zona Gării din Cluj-Napoca a fost arestat de polițiștii clujeni pentru furt. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi – Postul de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 35 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiunii de furt calificat.

 


„Polițiștii au fost sesizați luni, în jurul orei 00.50, de către un cetățean britanic în vârstă de 67 de ani cu privire la faptul că niște persoane i-ar fi sustras un rucsac în care avea un laptop și suma de 280 de euro. În aceeași dată, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au depistat în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, pe strada Horea din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Iași”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate si restituit persoanei vătămate.


Bărbatul a intrat prin efracție în depozitul unui supermarket

De asemenea, la data de 19 iunie, bărbatul a pătruns prin efracție în depozitul unui supermarket din Complexul Stației CFR, fiind depistat în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgea bunuri din interiorul acestuia, fapt pentru care la acel moment au fost dispuse cercetări, în stare de libertate, pentru infracțiunea de furt calificat.

În baza probatoriului administrat în cele două cazuri, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a furat bani și carduri bancare din spitale! Hoțul avea interdicție de a intra în Cluj-Napoca

abonare newsletter