Actualitate

Un bărbat a furat bani și carduri bancare din spitale! Hoțul avea interdicție de a intra în Cluj-Napoca

Un bărbat s-a folosit de o mască medicală ca să fure bani și carduri bancale din spitalele din Cluj-Napoca, deși avea interdicție de a intra în oraș.

Persoană pe holul unui spital / Foto: depositphotos.com Persoană pe holul unui spital / Foto: depositphotos.com

 


Pe 15 iunie, polițiștii din municipiul Cluj-Napoca au identificat și reținut un bărbat de 36 de ani din Sebeș, județul Alba, cercetat pentru comiterea mai multor furturi de bani și carduri bancare din interiorul unor spitale.


 

Banii și cardurile medicale aparținâneau personalului medical. Bărbatul a folosit doar o mască medicală pentru a pătrunde înauntru.


„În fapt, în perioada 24 mai – 11 iunie a.c., bărbatul ar fi săvârșit 6 acte materiale, sustrăgând portmonee care conțineau sume cuprinse între 100 de lei și 3.180 de lei, dar și carduri sau alte documente personale care aparțineau cadrelor medicale. Pentru comiterea infracțiunilor, bărbatul ar fi pătruns în unități medicale situate în municipiul Cluj-Napoca, folosindu-se de o mască medicală”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul a încălcat o sancțiune penală dispusă de instanță, respectiv interdicția de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 30.03.2020 - 12.05.2025. 


„În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului, fiind condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Mureș, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și neexecutarea sancțiunilor penale în formă continuată”, au mai transmis polițiștii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a provocat incendiul de la Spitalul Humanitas de pe Frunzișului! Bărbatul a fost arestat preventiv

Casa parohială din Copăceni, SPARTĂ în noaptea de Înviere! Hoțul a furat bijuterii de mii de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter