Actualitate

Accident grav pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Femeie, lovită în plin de mașină. VIDEO

Un accident rutier a avut loc luni pe Calea Moților din Cluj-Napoca, soldat cu o victimă.

Femeie lovită de mașină, preluată de ambulanță / Foto: smurd.ro Femeie lovită de mașină, preluată de ambulanță / Foto: smurd.ro

 

O femeie a fost lovită de mașină pe Calea Moților din Cluj-Napoca, luni, în jurul orei 12:00.


Potrivit informațiilor ISU Cluj, solicitate de monitorulcj.ro, femeia a fost preluată de echipajul de pe ambulanță SAJ, împreună cu salvatorii de la SMURD:

„Este în desfășurare intervenția. Este vorba despre un pieton accidentat, o femeie de aproximativ 70 de ani”, ne-au transmis reprezentanții ISU Cluj.


UPDATE, ora 12:36: Victima este conștientă și a fost transportată la UPU (Unitatea de Primire a Urgențelor) Cluj.

UPDATE 2, ora 16:00: Femeia a traversat neregulamentar strada.


„În jurul orei 12.10, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Moților, din Cluj-Napoca Din cercetările preliminare s-a constatat că o femeie de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, angajată în traversarea neregulamentară a străzii, a fost suprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat  în vârstă de 27 de ani, din direcția cartierului Mănăștur. După impact, femeia a fost proiectată într-un alt autovehicul. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest a conducătorilor auto au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Copiii se strecoară printre mașinile care circulă” ca să ajungă la școală. Pe Aleea Borsec nu există trotuar

Un băiețel din Cluj, diagnosticat la 2 ani cu cancer! Operația salvatoare costă 500.000 euro: „Luptă contra cronometru!” VIDEO

abonare newsletter