Actualitate

Persoană căzută de la înălțime pe o stradă din Dej. Victima, transportată la spital

O persoană a căzut de la etaj pe o stradă din municipiul Dej, fiind nevoie de intervenția medicilor. Victima a fost transportată la spital.

Ambulanță/ Foto: monitorulcj.ro Ambulanță/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


O persoană de 25 de ani a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Dealul Rozelor din municipiul Dej.

 


Potrivit ISU Cluj, victima a fost transportată la spital.

„O persoană de 25 de ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SAJ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Update ora 21:08

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 19.15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Dealul Rozelor, din municipiul Dej, un bărbat ar fi căzut în gol de la înălțime, în fața unui bloc de locuințe. Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, polițiștii au constat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Dej, care ar fi căzut la nivelul solului de la etajul 3 al blocului.


Tânărul a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate spitalicească pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc. Poliția va informa Direcția pentru Protecţia Copilului Timiş

Incident la Colegiul „George Coșbuc". O minoră de 13 ani a căzut de la etajul 3 al școlii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter