Actualitate

Traseul ambulanței până la accident. Trebuie să treacă prin traficul infernal din Cluj, în siguranță. VIDEO

Cum arată o intervenție SMURD? ISU Cluj a publicat o filmare cu deplasarea ambulanței în traficul din Cluj-Napoca.

Momente surprinse în trafic, dintr-o autospecială de pompieri  / Foto: ISU Cluj Momente surprinse în trafic, dintr-o autospecială de pompieri / Foto: ISU Cluj

 

 


ISU Cluj a publicat o filmare în care se arată deplasarea ambulanței SMURD și mașinii de pompieri prin traficul din Cluj, până la incident. 

De această dată, destinația a fost locația în care salvatorii ISU participau la un exercițiu, însă reflectă la fel de bine ce s-ar întâmpla în cazul în care ar fi solicitați să intervină la un accident, incendiu sau alte evenimente neplăcute:


„Imaginile pe care le vedeți au fost surprinse în timpul deplasării spre un exercițiu, însă fac parte din viața noastră de zi cu zi. Fiecare secundă contează, așa că dincolo de intervenția propriu-zisă, traficul din orașe reprezintă întotdeauna o provocare. Tocmai de aceea, ne ajută enorm orice șofer care respectă legea și ne acordă prioritate în drumul nostru spre urgențe.

Mai jos sunt două perspective, asupra aceluiași traseu: Una de pe motocicleta SMURD și cealaltă dintr-o autospecială a Detașamentului 1 Cluj-Napoca”, potrivit ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

De gardă pe SMURD Cluj. Cum tratezi reacțiile alergice severe ca anafilaxia? „E o urgență de cod roșu” VIDEO

De gardă pe SMURD Cluj: te poți trezi din comă? Paramedic: „O urgență majoră cu care ne confruntăm des în teren” VIDEO

abonare newsletter