Actualitate

Haz de necaz! Turdenii au ieșit la „pescuit” pe străzile inundate în urma ploilor de duminică. FOTO

Ploile de duminică au făcut ravagii în Turda. Câteva persoane au ieșit la „pescuit” pe străzile inundate.

Turdenii au ieșit la „pescuit”/ Foto: USR Turda - Facebook Turdenii au ieșit la „pescuit”/ Foto: USR Turda - Facebook

 

 


Pompierii clujeni au intervenit duminică pentru a evacua apa din mai multe subsoluri și locuințe. Probleme mari au fost la Turda și Câmpia Turzii.

 


O stradă din municipiul Turda, județul Cluj s-a transformat într-un lac în urma ploilor de duminică, 11 iunie. Pentru a face haz de necaz, câțiva turdeni s-au înarmat cu undițele și au ieșit la „pescuit”.

Subsoluri și locuințe inundate după ploile de duminică

În urma ploii abundente din zona Turda – Câmpia Turzii, au fost semnalate solicitări de evacuare a apei din mai multe subsoluri și locuințe. Potrivit ISU Cluj, pe străzile George Barițiu și George Coșbuc din Turda, pompierii au evacuat apa din două locuințe, iar mai multe case de pe străzile Nicolae Teclu și Poet Panait Cerna au fost inundațe.


Bilanț provizoriu ca urmare a fenomenelor meteo de duminică:

„În municipiul Turda am intervenit pentru a evacua apa din 5 gospodării, la misiune fiind mobilizate două autospeciale cu două motopompe. În localitatea Luna de Sus, pompierii de la Detașamentele Turda și 2 Cluj-Napoca intervin cu două autospeciale și două motopompe, unde s-au raportat inundații la 12 gospodării. Pe de altă parte, în Câmpia Turzii suntem sprijiniți de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. S-a intervenit pentru degajarea unui stâlp și evacuarea apei din 6 gospodării”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Subsoluri și locuințe inundate după ploile de duminică. Mesaje RO-Alert de inundații în Buru!

Dezastru în Alba, în urma ploilor torențiale. Case și străzi inundate de ape VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter