Actualitate

Minoră de 12 ani, violată la Câmpia Turzii. Agresorul, un tânăr de 22 de ani, a ajuns în arest

Un tânăr de 22 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv după ce a forțat o minoră de 12 ani să întrețină relații sexuale.

Copilă violată la Câmpia Turzii. Foto Pixabay Copilă violată la Câmpia Turzii. Foto Pixabay

 

„În urma activităților derulate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, un tânăr de 22 de ani, din același municipiu, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol”, transmite IPJ Cluj.


Potrivit oamenilor legii, la data de 9 iunie, în jurul orei 10.00, acesta a constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, din județul Cluj, să întrețină relații sexuale la locuința lui.

„La data de 10 iunie, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, mai spun polițiștii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii care au împușcat un agresor la Cluj, asaltați de 60 de persoane de etnie rromă: „Violențe și asupra medicilor, o mașină de poliție distrusă”

Un bărbat s-a sinucis în arestul Poliției. A fost acuzat că a încercat să violeze o copilă de 14 ani

Bărbat din Frata, arestat preventiv pentru viol și racolare de minori în scopuri sexuale

abonare newsletter