Actualitate

Bărbat din Frata, arestat preventiv pentru viol și racolare de minori în scopuri sexuale

Un bărbat de 45 de ani din Frata a fost reținut de polițiști într-un dosar de viol în formă continuată, agresiune sexuală și racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Arestat preventiv într-un doar de viol și racolare de minori înscopuri sexuale/Foto: picabay.com Arestat preventiv într-un doar de viol și racolare de minori înscopuri sexuale/Foto: picabay.com

 

 


La data de 30 mai a.c,  polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Frata.

 


„Percheziția s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor în cauză, a fost reținut 24 de ore, iar după prezentarea acestuia instanței, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează IPJ Cluj. 


În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale.

În cursul lunii aprilie a.c., bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj.


De asemenea, din cercetări a reieșit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore.

Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.


În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestuia, iar ulterior, prezentat instanței, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat pentru pornografie infantilă. La percheziții, polițiștii au găsit sute de filme și fotografii cu minori. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter