Actualitate

La un pas de tragedie lângă Parcul Central. O mămică a împins căruciorul cu copilul în plină stradă cu trafic. VIDEO

Un șofer a surprins, cu ajutorul camerei de bord, momentul în care o mămică încearcă să traverseze ilegal strada Cardinal Iuliu Hossu cu căruciorul în care se afla copilul său.

O mămică a împins căruciorul cu copilul în plină stradă cu trafic/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook O mămică a împins căruciorul cu copilul în plină stradă cu trafic/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

O mămică inconștientă a fost la un pas să provoace un accident după ce a încercat să traverseze neregulamentar strada Cardinal Iuliu Hossu, în apropiere de Parcul Central.


 

Un șofer a surprins imaginile cu ajutorul camerei de bord și le-a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. Acesta era la un pas să o lovească pe femeie, dar a oprit la timp.


În imaginile surprinse se poate vedea cum mămica pe la jumătatea drumului se răzgândeşte şi dă înapoi, însă imediat trece strada când observă că şoferul maşinii reduce viteza, iar alţi pietoni o urmează în traversarea prin loc nepermis.

Cei care au comentat la postarea de pe Facebook au denumit-o pe femeie „Mămica model, varianta 2023”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

CITEȘTE ȘI:

Distracție sau inconștiență? Fetiță, filmată într-un leagăn montat pe balconul unui bloc din Florești. VIDEO

Manevră periculoasă pe care a făcut-o un șofer. La un pas de accident pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter