Actualitate

Florin Piersic, către un cerșetor care l-a întrerupt la Zilele Clujului: „Dă-mi tu bani, că vă fac program” VIDEO

O scenă care a avut loc la Zilele Clujului a devenit virală pe rețelele sociale. Actorul Florin Piersic a susținut un spectacol în Piața Unirii, iar un cerșetor l-a întrerupt la un moment dat când și-a așezat șapca pe treptele scenei.

Actorul Florin Piersic a susținut un spectacol în Piața Unirii, iar un cerșetor l-a întrerupt la un moment dat când și-a așezat șapca pe treptele scenei/ Foto: captură ecran video TikTok Actorul Florin Piersic a susținut un spectacol în Piața Unirii, iar un cerșetor l-a întrerupt la un moment dat când și-a așezat șapca pe treptele scenei/ Foto: captură ecran video TikTok

 

 


Un cerșetor a reușit să îi provoace indignarea actorului Florin Piersic. În timp ce susținea un spectacol în aer liber la Cluj-Napoca, artistul a fost întrerupt de un bărbat care și-a așezat șapca pe treptele scenei, în semn de cerșit

Actorul Florin Piersic a reacționat la gestul bărbatului, iar filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al d**** de vagabond.


Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?! Da așa-i, domnule! Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici... Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a transmis Florin Piersic.

Reacțiile fanilor actorului nu au întâziat să apară la postarea de pe rețelele sociale: „Florin Piersic are dreptul sa zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „A fost o glumă cine nu înțelege iar despre bani lui este normal să aibă bani doar a fost actor și unul mare nu îi putem da minim pe economie”, „Poti sa iei in derâdere pe oricine ești o valoare națională, multă sănătate”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Sursa video: TikTok

CITEȘTE ȘI:

Public record la seara de teatru din cadrul Zilelor Clujului! Mii de clujeni l-au aplaudat la scenă deschisă pe Florin Piersic

Mesajul emoționant al lui Florin Piersic pentru sărbătoriții de Florii: „Toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar”

Ultimele Stiri
abonare newsletter