Actualitate

Intervenție contra cronometru pentru salvarea bărbatului electrocutat în apropierea Depoului Dej-Triaj

Pompierii au reușit să îl salveze pe bărbatul electrocutat, duminică, la Depoul de Triaj-Dej, însă intervenția a fost una dificilă. Victima a fost transportată mai bine de 1 km cu targa pentru a fi preluată de elicopterul SMURD.

Intervenția dificilă pentru salvarea bărbatului electrocutat la Depoul Triaj-Dej/Foto: ISU Cluj Intervenția dificilă pentru salvarea bărbatului electrocutat la Depoul Triaj-Dej/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață alături de un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat electrocutat în apropierea Depoului Dej-Triaj.

 


În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, era în stare de conștiență și era cooperant. 

„Bărbatul a fost stabilizat de către echipajele medicale, după care a fost transportat de către pompieri cu targa pe o distanță de aproximativ 1 km, astfel încât să poată fi preluat de elicopter pentru a fi transportat la unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.


Intervenția a fost una cu un grad de dificultate mărit, având în vedere că victima era o persoană supraponderală, care a trebuit transportată peste șinele de tren și a fost necesară inclusiv traversarea prin vagoane dezafectate cu aceasta”, informează ISU Cluj. 

Bărbatul prezenta arsuri, de diverse grade, pe toată suprafața corpului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat electrocutat în Depoul Dej-Triaj. A fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter