Actualitate

A murit prins sub tractor. Medicii nu au reușit să îl salveze

Un bărbat din Panticeu, în vârstă de 46 de ani, a murit, duminică, strivit de propriul tractor. Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să constate decesul.

Un bărbat din Panticeu a murit strivit de tractor/Foto: ISU Cluj via InfoPressPhotography.com Un bărbat din Panticeu a murit strivit de tractor/Foto: ISU Cluj via InfoPressPhotography.com

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la o persoană prinsă sub un tractor pe raza localității Panticeu.

 


„La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Din păcate, în momentul sosirii echipajelor operative, bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, informează ISU Cluj. 

Tragicul accident a fost înregistrat în jurul orei 10.45, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost prins sub un tractor, pe un teren viran din proximitatea localității Panticeu. 


„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se deplasa cu tractorul pe un sector de drum în pantă, de pe un teren viran aflat în proximitatea localității Panticeu, bărbatul de 46 ar fi scăpat utilajul agricol de sub control, răsturnându-se”, informează IPJ Cluj. 

Din nefericire, în urma evenimentului, medicii au constatat decesul acestuia. 


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL în județul Cluj. Un bărbat a murit, după ce tractorul s-a răsturnat peste el. FOTO/VIDEO

abonare newsletter