Actualitate

Mașină răsturnată în Gheorghieni, în urma unui accident rutier. A intervenit descarcerarea

Pompierii au intervenit cu un modul de descarcerare la un accident rutier înregistrat în localitatea Gheorghieni. S-a dat peste cap cu mașina.

S-a dat peste cap cu mașina, în Gheorghieni. A intervenit descarcerarea.Foto: ISU Cluj S-a dat peste cap cu mașina, în Gheorghieni. A intervenit descarcerarea.Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Gheorghieni. 

 


„La fața locului s-a deplasat un echipaj ce încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală cu ocupanții ieșiți din acesta”, informează ISU Cluj. 

A fost consultat un bărbat la locul accidentului care a refuzat transportul la spital.


Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident.

Duminică dimineață, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Gheorghieni, comuna Feleacu.


„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul înspre Cluj-Napoca, după un viraj ușor la stânga, la ieșire din localitatea Gheorghieni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, izbindu-se de o zona din proximitatea acostamentului, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă”, informează IPJ Cluj.

În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între două autoutilitare pe A3! Tânăr de 20 de ani, dus de urgență la spital

abonare newsletter