Actualitate

La volan, cu o alcoolemie de 0,56 mg/l în aerul expirat, dar fără permis

Un tânăr de 19 ani, din Mociu, a fost prins de polițiști beat la volan, deși nu deținea permis de conducere.

Un tânăr de 19 ani a fost prins beat la volan, deși nu avea permis/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Un tânăr de 19 ani a fost prins beat la volan, deși nu avea permis/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Vineri, în jurul orei 22.50, polițiștii au interceptat un autoturism pe DJ150, în localitatea Soporul de Câmpie, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din comuna Mociu.

 


„Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest i-a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, arată IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În urma acțiunii desfășurate de polițiștii din Câmpia Turzii, cu scopul de a preveni accidentele rutiere, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și reținute 2 certificate de înmatriculare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițist prins la volan sub influența alcoolului și pozitiv la mefedronă

abonare newsletter