Actualitate

Tânăr de 17 ani, arestat preventiv pentru furtul unui telefon mobil

Un tânăr de 17 ani a fost arestat preventiv în urma unei acțiuni nesăbuite. Acesta a furat un telefon mobil din locuința unei femei din Apahida.

Minor arestat preventiv pentru furt calificat. A sustras un telefon mobil dintr-o locuință/Foto: Depositpshotos.com Minor arestat preventiv pentru furt calificat. A sustras un telefon mobil dintr-o locuință/Foto: Depositpshotos.com

 

 


Joi, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 


„În fapt, la data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 mai a.c., în intervalul orar 00.00 – 02.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința ei din localitatea Apahida, de unde i-ar fi sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 1.000 de lei”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităților investigativ-operative au depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 17 ani.


Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate.

În baza probatoriului administrat, la data de 25 mai a.c., polițiștii au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea minorului pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter