Actualitate

Femeia din Cluj care şi-a ucis soţul în faţa copilului de 3 ani, arestată preventiv. Fusese recent externată de la Psihiatrie

Femeia din Dezmir care și-a ucis soțul în fața copilului de 3 ani a fost arestată preventiv. Femeia fusese recent externată de la Psihiatrie.

Femeia din Dezmir care și-a ucis soțul în fața copilului de 3 ani a fost arestată preventiv/ Foto: observatornews.ro Femeia din Dezmir care și-a ucis soțul în fața copilului de 3 ani a fost arestată preventiv/ Foto: observatornews.ro

 

 


O femeie din Cluj şi-a ucis, vineri seară, soţul în faţa copilului de 3 ani.

 


Tragedia s-a petrecut în localitatea Dezmir, la 12 kilometri de Cluj-Napoca. În jurul orei 19, de faţă cu mezinul familiei, în vârstă de 3 ani, femeia s-a năpustit asupra soţului cu un cuţit şi i-a curmat viaţa, în curtea din spatele casei. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost fiica celor doi, scrie observatornews.ro.

Bărbatul ar fi fost luat prin surprindere şi nu a mai apucat să se apere. Rana din zona gâtului i-a fost fatală. Când a realizat ce a făcut, a încercat să ascundă cadavrul în spatele locuinţei, însă fiica lor în vârstă de 15 ani a dat peste el și a sunat la 112. 


Soţul, marinar de profesie, era plecat atunci în străinătate. La aflarea veştii că partenera de viaţă are probleme medicale a venit într-un suflet acasă. A semnat actele de externare pe proprie răspundere, deşi pacienta ar fi avut în continuare nevoie de tratament psihiatric. 

Femeia, arestată preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Cluj a emis în data de 21 mai 2023, un mandat de arestare valabil 30 de zile pe numele femeii.


„Dispune arestarea preventivă a inculpatei R. I. R., cercetată sub aspectul infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 188 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.05.2023 şi până la data de 19.06.2023, inclusiv. 

Emite mandatul de arestare preventivă nr. 21/UP/2023. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Conform art. 275 alin. (6) C.proc.pen. onorariul apărătorului din oficiu, av. B. R.N., în cuantum de 680 de lei, va fi avansat din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi inculpată. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 21.05.2023, ora 14:17”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O femeie din Cluj şi-a ucis soţul în faţa copilului de 3 ani. Fusese recent externată de la Psihiatrie

Filmul crimei şocante din Dezmir. Femeia care și-a omorât soţul în faţa copilului de 3 ani a încercat să ascundă cadavrul în spatele casei

Ultimele Stiri
abonare newsletter