Actualitate

Filmul crimei şocante din Dezmir. Femeia care și-a omorât soţul în faţa copilului de 3 ani a încercat să ascundă cadavrul în spatele casei

Un bărbat din judeţul Cluj şi-a externat soţia pe proprie răspundere dintr-un spital de psihiatrie, în urmă cu câteva zile. Vineri, femeia l-a ucis cu sânge rece, chiar de faţă cu copilul lor în vârstă de 3 ani.

Soția și-a omorât soțul. Foto observatornews.ro Soția și-a omorât soțul. Foto observatornews.ro

 

A ascuns apoi cadavrul în spatele casei, dar a fost descoperit de fiica lor, de 15 ani, potrivit observatornews.ro. dolescenta a alertat autorităţile, iar ucigaşa a ajuns în custodia poliţiştilor. 


După o discuţie aprinsă, femeia a luat vineri seară un cuţit şi s-a năpustit asupra soţului chiar de faţă cu mezinul familiei. Bărbatul ar fi fost luat prin surprindere şi nu a mai apucat să se apere. Rana din zona gâtului i-a fost fatală. Când a realizat ce a făcut, a încercat să ascundă cadavrul în spatele locuinţei, însă fiica lor în vârstă de 15 ani a dat peste el. Tot ea a sunat şi la 112. 

Femeia nu s-ar fi aflat la primul episod violent

În urmă cu câteva săptămâni ar fi furat două maşini ale vecinilor, iar într-o criză de nervi ar fi aruncat cu lucrurile prin locuinţă. 


Soţul, marinar de profesie, era plecat atunci în străinătate. La aflarea veştii că partenera de viaţă are probleme medicale a venit într-un suflet acasă. A semnat actele de externare pe proprie răspundere, deşi pacienta ar fi avut în continuare nevoie de tratament psihiatric. 

CITEȘTE ȘI: O femeie din Cluj şi-a ucis soţul în faţa copilului de 3 ani. Fusese recent externată de la Psihiatrie

Copiii celor doi sunt în stare de şoc şi au rămas în grija unei rude a bărbatului ucis. Femeia este acuzată de omor şi a fost reţinută de poliţişti. Cel mai probabil, ea va supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ când a comis fapta. 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Dezmir. Podul locuinței a fost cuprins de flăcări. VIDEO

Ocolind Clujul pe bicicletă. Clujenii, chemați să „dea o tură” din Mănăștur până-n Dezmir și înapoi. Circuit de 50 km

Minoră de 13 ani din Dezmir, dispărută de acasă. Ați văzut-o?/ UPDATE: Minora a fost găsită

abonare newsletter