Actualitate

Accident GRAV pe Calea Moților! UPDATE: Patru victime au fost transportate la spital!

Un accident rutier grav, între cinci mașini, s-a produs luni pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Patru persoane au fost transportate la spital.

Accident grav pe Calea Moților / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca Accident grav pe Calea Moților / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


UPDATE: Cinci mașini au fost implicate în accidentul de pe Calea Moților.

 


„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Moților din Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, acroșând un alt autoturism care circula pe banda 2 a sensului său de mers, iar acesta ar fi fost proiectat pe contrasens, rezultând în final avarierea a 5 autovehicule.

În urma evenimentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru mai multe investigații de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


 

Știre inițială:


Cele două victime care vor fi transportate la spital au fost blocate în mașină și a trebuit să intervină descarcerarea.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe str. Moților din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.  În momentul sosirii echipajelor operative, au fost găsite trei autoturisme avariate, iar într-unul din acestea se aflau blocate două persoane.

Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice din dotare pentru deblocarea ușilor și asigurarea accesului în vederea extragerii celor două persoane din autoturism, fără agravarea leziunilor suferite. Cei doi bărbați, de aproximativ 20 și 70 de ani, au fost preluați, după extragere, de către echipajele SMURD și SAJ și vor fi transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, alte două persoane sunt consultate la fața locului de către echipajul SAJ, urmând a se stabili dacă va fi necesar transportul acestora la spital”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un camion pe A10! ISU Cluj: „Sunt scurgeri de carburanți pe carosabil” FOTO

INCREDIBIL. Accident la Jucu. Au intrat cu mașina DIRECT ÎNTR-UN RESTAURANT. Pagube incredibile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter