Actualitate

Tânăr de 17 ani din Cluj, la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare! Polițiștii l-au prins în Câțcău

Un minor a fost prins marți în timp ce conducea o mașină cu numere false de înmatriculare prin comuna Câțcău.

Polițist în trafic / Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Polițist în trafic / Foto: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

 


Marți, 16 mai, în jurul orei 23.50, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au oprit un autoturism condus pe DN 1C, pe raza comunei Câțcău, de un tânăr de 17 ani, din județul Cluj.


 

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals, nefiind înmatriculat.


„În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, la data de 16 mai a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj, care acționau pe Bulevardul Muncii, au depistat un conducător auto de 40 de ani, din municipiul Gherla, aflat sub influența alcoolului. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0.85 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În baza constatării, acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Au apărut primele mașini pe Dragalina. Strada, redată oficial circulației. FOTO

Controale ale polițiștilor la transportatorii de persoane și de marfă. Doi șoferi din Cluj, amendați cu 6.900 de lei

abonare newsletter