Actualitate

Pericol public pe patru roți! Șoferi băuți și fără permis, pe drumurile din Cluj

În ultimul timp, tot mai multe persoane conduc fără permis și sub influența alcoolului prin Cluj.

În ultimul timp, tot mai multe persoane conduc fără permis și sub influența alcoolului prin Cluj/ Foto: depositphotos.com În ultimul timp, tot mai multe persoane conduc fără permis și sub influența alcoolului prin Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Mai multe persoane din județul Cluj au comis infracțiuni rutiere în ultimul timp. Șofatul sub influența alcoolului sau a alor substanțe devine obicei pentru unii clujeni.

 


De exemplu, un bărbat în vârstă de 52 de ani din Cămărașu, a fost prins de polițiști în timp ce conducea mort de beat și fără permis pe o stradă din Apahida.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Iunie, din localitatea Apahida, de un bărbat de 52 de ani, din comuna Cămărașu.


În urma solicitării documentelor, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat concentrația de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Bărbat de 60 de ani, mort beat la volan

De asemenea, un bărbat de 60 de ani a fost prins la volan în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.


„La data de 14 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat un conducător auto în vârstă de 60 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului.

Oprit în jurul orei 12.10, pe DN1-E60, în interiorul localității Izvoru Crișului, bărbatului i-a rezultat în urma testării cu aparatul etilotest concentrația de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a fost condus apoi la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a adăugat IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL în Bistrița-Năsăud. Un mort și trei răniți în urma unui accident produs de un șofer băut. FOTO

Șoferul care a produs accidentul de pe Calea Mănăștur era BEAT. Inconștiența lui a rănit trei persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter