Actualitate

Evenimentul SAP xChange Roadshow are loc la Cluj-Napoca în data de 18 mai (P)

SAP România organizează la Cluj-Napoca, în data de 18 mai 2023, un eveniment pentru liderii de business din seria SAP xChange Roadshow.

Acesta reprezintă una dintr-o serie de patru opriri care au loc în diverse orașe ale țării, evenimentul fiind organizat alături de partenerul local NTT DATA.

În vremurile incerte cu care se confruntă lumea de astăzi, a devenit clar că tehnologia poate contribui la abordarea unora dintre cele mai profunde provocări economice, sociale și de mediu ale timpurilor noastre. Sistemele software pot, printre altele, să prezică și să prevină dezastrele, să facă organizațiile mai rezistente și mai flexibile, precum și să îmbunătățească experiența angajaților la locul de muncă.


Având ca scop exact aceste aspecte, SAP permite fiecărei organizații să devină inteligentă, prin crearea și transformarea proceselor end-to-end, permițându-i să se adapteze rapid la orice schimbare strategică planificată sau la condiții de piață neașteptate.

SAP xChange Roadshow este un bun prilej de networking și pentru a descoperi ce beneficii poate aduce companiilor transformarea digitală cu ajutorul soluțiilor propuse de SAP, dar și de a auzi exemple concrete din variatele industrii pe care SAP le acoperă. Prin intermediul lui, SAP își propune să schimbe modul în care companiile își desfășoară activitatea, să înlăture miturile și să doboare barierele ce stau în calea dezvoltării organizațiilor din mediul de business.


Roadshow-ul SAP din 2023 este primul eveniment de acest fel organizat de către companie în România, iar Cluj-Napoca reprezintă unul dintre orașele în care ajunge caravana SAP, alături de Constanța, Timișoara și Iași. 

Noile instrumente digitale, cum ar fi serviciile cloud, analiza datelor mari, AI și IoT au schimbat modul în care angajații lucrează, comunică și își gestionează procesele de business. Aceste noi instrumente pot fi un real ajutor pentru dezvoltare, iar SAP își propune să fie un partener de încredere pe parcursul transformării digitale a oricărei companii medii sau mari care dorește să facă acești pași importanți.


”Ceea ce facem ca SAP România, facem cu și pentru oameni - cu ajutorul unei echipe extraordinare și a unor parteneri implicați, pentru clienții noștri. 2023 a adus perspective noi, iar una dintre acestea a fost organizarea unui eveniment de tip roadshow în patru orașe ale țării, pentru că ne dorim să fim alături și aproape de cei care au ales să aibă încredere în noi.”, dezvăluie Diana David, Managing Director SAP România.

În strânsă colaborare cu SAP România, prin implicarea în acest eveniment creăm un context real, dinamic, în care companiile din România care doresc să exploreze beneficiile transformării digitale să o poată face interacționând direct cu specialiști de top. Cu o echipă de peste 300 de colegi care activează în domeniul soluțiilor SAP, dispunem de o largă expertiză naționala și internațională, confirmată de multiple proiecte finalizate în diverse industrii în calitate de lider și prim implementator SAP S/4HANA și Cloud Focus Partner în România. Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru ca reprezentanții mediului de business să descopere cele mai recente instrumente și soluții digitale care pot sprijini organizațiile să devină mai reziliente, mai flexibile și mai eficiente și totodată să adune informații utile din experiențele proiectelor deja implementate.” a declarat Maria Metz, CEO al NTT DATA Romania.


Înregistrările pentru eveniment sunt încă deschise, iar pentru cei dornici să participe, acestea se pot face vizitând această pagină și completând formularul de înscriere. 

CITEȘTE ȘI:

Un inginer IT care testează software poate câștiga până la 1.700 de euro/lună. Acest loc de muncă, la mare căutare în Cluj

Ionuț Gherle, UCMS by AROBS: „Companiile IT au nevoie de soluții software pentru departamentele de HR mai ales acum, când majoritatea angajaților lucrează remote”(P)

abonare newsletter