Actualitate

Curier amendat pentru drifturi într-un sens giratoriu din Cluj. Polițiști: „Din motive de «conducere agresivă», comanda dumneavoastră va întârzia”. VIDEO

Un șofer a fost aspru amendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Cluj. Pe lângă toate acestea, șoferul care era și curier a rămas fără permis.

Un șofer a fost aspru amendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Cluj/ Foto: captură ecran video Inspectoratul de Politie Judetean Cluj - Facebook Un șofer a fost aspru amendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Cluj/ Foto: captură ecran video Inspectoratul de Politie Judetean Cluj - Facebook

 

Un șofer a fost aspru amendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Cluj.


 

Șoferul care conducea o mașină cu însemnele unei firme de curierat a rămas fără permis și a fost amendat cu peste 2.000 de lei.


„Din motive de «conducere agresivă», comanda dumneavoastră va întârzia 30 de zile. 

Respectivul conducător auto a fost sancționat de polițiștii Biroului Rutier Cluj, cuantumul total al amenzilor fiind de 2.320 de lei.


Abaterile:

  • conducere agresivă
  • lipsa documentelor prevăzute în legislație
  • nepurtarea centurii de siguranță
  • lipsa dotărilor specifice la autovehicule

De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost suspendat pe o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență maximă! Șoferi prinși cu alcoolemie de peste 1 mg/l pe drumurile din Cluj. Unul dintre ei a făcut accident

VIDEO. Drifturi ilegale la miezul nopții într-un sens giratoriu din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter