Actualitate

Doi adolescenți de 17 ani, răniți într-un accident cu motocicleta, la Turda. Ambii au ajuns la spital

Un accident cu o mașină și o motocicletă a avut loc marți dimineață, la Turda. Doi minori care se aflau pe o motocicletă au fost răniți și au ajuns la spital.

Doi adolescenți de 17 ani, răniți într-un accident cu motocicleta, la Turda. FOTO: ISU Cluj Doi adolescenți de 17 ani, răniți într-un accident cu motocicleta, la Turda. FOTO: ISU Cluj

 

 


Doi adolescenți de 17 ani, un băiat și o fată, au făcut accident cu motocicleta marți dimineață, în localitatea Turda, în zona depozitului Kaufland. În impact a fost implicat și un autoturism, a informat IPJ Cluj. 

 


În urma impactului, cei doi minori au fost preluați de ambulanță și transportați la spital. Ambii se deplasau pe motocicletă, la momentul producerii accidentului.

„Accident rutier cu un autoturism cu o motocicletă, în zona Depozitului Kaufland Turda. A intervenit Detașamentul Turda.


Doi adolescenți de 17 ani, răniți într-un accident cu motocicleta, la Turda - FOTO: ISU Cluj

 În urma impactului, două persoane, conștiente și cooperante, aproximativ 17 ani, băiat și fată, au fost transportate, de echipaj SMURD și SAJ, la spital. Ambele persoane se aflau pe motocicletă”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu victime în Feleacu. A intervenit descarcerarea. Două persoane au ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter