Actualitate

POZA ZILEI. Ofertă de neratat din Oser, devenită virală pe internet: pufuleți vânduți din remorca unui camion, la 10 lei sacul

POZA ZILEI. O ofertă de neratat din Oser a ajuns virală pe internet. Mai mulți saci cu pufuleți au fost scoși la vânzare cu doar 10 lei sacul.

POZA ZILEI. O ofertă de neratat din Oser a ajuns virală pe internet/ Foto: Scenic Depictions of Slavic Life - Facebook POZA ZILEI. O ofertă de neratat din Oser a ajuns virală pe internet/ Foto: Scenic Depictions of Slavic Life - Facebook

 

O imagine cu doi comercianți care vând saci întregi de pufuleți la 10 lei bucata a stârnit un val de interes în rândul clujenilor și nu numai.


 

Fotografia a devenit virală după ce pagina de Facebook Scenic Depictions of Slavic Life cu peste 500.000 de urmăritori a distribuit-o. Postarea a strâns peste 4.000 de aprecieri și sute de distribuiri.


Din imagine se poate observa camionul care are numere de înmatriculare de Cluj, iar internauții au încercat să afle de unde sunt acești comercianți. Mai multe persoane au scris în comentarii că acei pufuleți pot fi găsiți în Piața Oser din Cluj-Napoca.

„Poza este din această sâmbătă de la târgul de vechituri situat în Cluj-Napoca, RO”, „I-am văzut sâmbăta în Oser”, „Oserul de la Cluj”, sunt câteva dintre comentarii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Trafic à la Cluj, pe Calea Mănăștur

POZA ZILEI. Vechea piatră cubică de pe strada Dragalina a ieșit la lumină

abonare newsletter