Actualitate

Un tânăr s-a ARUNCAT de pe un bloc din Mănăștur, duminică! A fost dus de urgență la spital. Nu era cooperant

Tentativă de sinucidere în Mănăștur. Un tânăr s-a aruncat de pe un bloc, după a ce a amenințat că va face acest lucru.

Tentativă de sinucidere în Mănăștur / Foto: depositphotos.com Tentativă de sinucidere în Mănăștur / Foto: depositphotos.com

 

 


Din fericire, tânărul a supraviețuit, însă a suferit multiple traumatisme. Salvatorii de la ISU Cluj l-au transportat la spital, deși tânărul nu era cooperant:

 


„În jurul orei 6.00 în această dimineață, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială pentru intervenție și salvări de la înălțimi și două echipaje SMURD au intervenit, alături de echipaje ale IPJ Cluj, după ce au fost alertați că un tânăr amenință că se aruncă de pe un bloc, situat pe str. Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii forțelor la locul intervenției tânărul era întins pe sol, lângă un bloc de 4 etaje, prezenta multiple traumatisme, era în stare de conștiență, însă nu era cooperant. Acesta a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, ajunse la fața locului, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.


IPJ Cluj face cercetări: „La data de 14 mai a.c, în jurul orei 05.30, un tânăr de 20 de ani, ar fi căzut de la înălțime de pe un imobil situat pe strada Câmpului. A fost preluat ulterior de un echipaj medical. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de sinucidere pe Plopilor. O femeie a amenințat că se aruncă de la etaj

Un tânăr a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubita! Un câine i-a salvat viața în ultimul moment

Ultimele Stiri
abonare newsletter