Actualitate

A spart o locuință pentru 700 de euro. Acum este arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tânăr de 18 ani a ajuns în arest pentru furt calificat după ce a spart o locuință de unde a sustras circa 700 de euro. Acum a rămas cu un dosar penal.

Arestat pentru 30 de zile pentru furt calificat/foto: pixabay.com Arestat pentru 30 de zile pentru furt calificat/foto: pixabay.com

 

 


Luni, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 


Prejudiciul cauzat, de 660 de euro și 500 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști.

„Fapta pentru care este cercetat tânărul a fost înregistrată la data de 23 aprilie, în jurul orei 05.30, când acesta ar fi pătruns într-o locuință situată în comuna Viișoara, de unde ar fi sustras 660 de euro și 500 de lei”, informează IPJ Cluj. 


În urma investigațiilor derulate de polițiști, cel în cauză a fost identificat, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

Prezentat instanței, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a prădat două biserici din Dej și a luat cu el aproape 2.000 de euro. Acum este sub control judiciar

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

abonare newsletter