Actualitate

Casă de lemn cuprinsă de flăcări la Turda. FOTO

Pompierii din Turda au intervenit, duminică, la un incendiu petrecut pe strada Panait Cerna.

Pompierii din Turda au intervenit, duminică, la un incendiu petrecut pe strada Panait Cerna/ Foto: ISU Cluj Pompierii din Turda au intervenit, duminică, la un incendiu petrecut pe strada Panait Cerna/ Foto: ISU Cluj

 

„Incendiul se manifestă la o casă construită din lemn, pe un singur nivel. Nu există posibilitatea de extindere a flăcărilor, iar până în acest moment nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD”, au transmis pompierii.


Update ora 14:32

„Incendiul a fost lichidat, iar echipajele au revenit la subunitate. Flăcările s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 12 mp și au distrus acoperișul locuinței, precum și mai multe bunuri din interior. Nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit un pompier din Cluj care s-a luptat 30 de ani cu flăcările! Era comandant de echipaj: „A acționat neîntrerupt, peste 10 ore, la un incendiu mare”

Incendiu în Petreștii de Jos, Cluj! O construcție, distrusă în totalitate de flăcări

Incendiu pe un bloc din Cluj-Napoca! Ard materiale de izolație.

Ultimele Stiri
abonare newsletter