Actualitate

Accident între o motocicletă și o mașină pe strada Cardinal Iuliu Hossu. O femeie a fost transportată la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-masa, pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Cluj-Napoca.

 


 În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă. Potrivit ISU Cluj, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Cardinal Iuliu Hossu. Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, iar o femeie primește îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat motocicleta SMURD, două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Update ora 14:10

„În urma acestui eveniment a rezultat o singură victimă, o femeie de aproximativ 40 de ani, conștientă și cooperantă. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportată la spital. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. Un biciclist a murit după ce a fost călcat de un camion, în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. FOTO

Un minor din Cluj a furat o mașină și a făcut accident. Apoi a returnat mașina proprietarului

Ultimele Stiri
abonare newsletter