Actualitate

A „sărit rândul”. Un șofer depășește o coloană de mașini imensă pe linie continuă în Cluj. VIDEO

Aproape de intrarea pe A3, în județul Cluj, un șofer a intrat într-o depășire periculoasă a unei coloane de mașini, pe linie continuă.

Un șofer depășește o coală pe linie continuă pe DN1J, înainte de intrare pe A3 / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Un șofer depășește o coală pe linie continuă pe DN1J, înainte de intrare pe A3 / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un internaut a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca o filmare cu un șofer care depășește o colană de mașini în județul Cluj, pe DN1J.

Întâmplarea a avut loc marți seara, în timpul nebuniei din trafic pe care a provocat-o sfârșitul minivacanței de 1 mai. Atunci, un șofer nerăbdător, în apropiere de intrarea pe autostrada A3, s-a angajat în depășire pe linie continuă, deși în față era o coloană de mașini imensă.


În cursul serii trecute s-au format cozi kilometrice pe drumurile din județ, iar intrările în Cluj-Napoca au fost blocate de mașini.

Dinspre partea de vest a județului, traficul a fost blocat mult timp pe direcția de mers spre Cluj-Napoca încă din comuna Căpușu Mare, circulația fiind îngrunată pe porțiuni între Căpușu Mare și Gilău, dar și pe raza comunei Florești și între Florești și Cluj-Napoca.


Șoferii clujeni au arătat că și pe Valea Gârbăului s-a format o coloană de zeci de mașini, iar circulația a fost îngreunată.

UPDATE: Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au demarat verificări din oficiu pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale, potrivit IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Trafic blocat la intrarea în Baciu: „Din cauza unor amărâte de trenuri...”

Un șofer beat a făcut accident în Piața Gării din Cluj-Napoca, apoi a condus mai departe ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

Ultimele Stiri
abonare newsletter