Actualitate

Paznic beat criță, prins de polițiști la post, la un obiectiv din Huedin

Un paznic din Huedin a fost amendat de polițiști, deoarece a fost prins băut la post.

Bărbat beat criță, de pază la un obiectiv din Huedin. FOTO: Depositphotos.com Bărbat beat criță, de pază la un obiectiv din Huedin. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Paznicului unui obiectiv din Huedin a fost prins beat la post, în urma unei razii a polițiștilor. Bărbatul în vârstă de 55 de ani avea o alcoolemie de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat, arată IPJ Cluj.

 


„În data de 30 aprilie, în jurul orei 00.30, la unul dintre obiectivele verificate, polițișii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, care se afla sub influența alcoolului, respectiv 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii 333/2003”, a transmis IPJ Cluj.

În perioada 29 – 30 aprilie, polițiștii din Huedin au pus în aplicare un plan de acțiune pentru verificarea respectătrii prevederilor Legii 333/2003 privind paza efectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor pe raza orașului, efectuând verificări la obiectivele care încadrează personal de pază.


La unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de îndeplinire a atribuțiilor de către agenții de pază, aflați în serviciu, cu privire la respectarea consemnului general și particular al postului, precum și altele.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Barca răsturnată în Mureș nu era înmatriculată, iar conducătorul era beat și nu avea permis

Ultimele Stiri
abonare newsletter