Actualitate

Acrobație „la înălțime” la Piatra Secuiului din Rimetea. Un bărbat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime

Un acrobat a mers pe sârmă între două stânci, la Piatra Secuiului din Rimetea. Imagini nerecomandate celor „slabi de înger”!

Acrobație „la înălțime” la Piatra Secuiului din Rimetea. FOTO: Mihai - cititor Monitorul de Cluj Acrobație „la înălțime” la Piatra Secuiului din Rimetea. FOTO: Mihai - cititor Monitorul de Cluj

 

 


Imagini care îți dau palpitații, surprinse la Rimetea. Un acrobat a fost filmat luni, 1 mai, în timp ce a parcurs distanța dintre două stânci de la Piatra Secuiului pe o sfoară îngustă de câțiva centimetri. Acrobatul profesionist a dat dovadă de pricepere și o doză mare de control, reușind să îi impresioneze pe spectatori cu curajul său. Bărbatul avea coardă de siguranță, astfel că viața sa nu a fost pusă în pericol.

 


Acrobatul și-a întins sfoara la sute de metri altitudine și, chiar dacă s-a dezechilibrat de câteva ori, a reușit să ajungă dintr-o parte în alta a ei, între cele două stânci.

Masivul Piatra Secuiului se află lângă localitatea Rimetea (Torockó pe ungurește), în județul Alba, nu departe de Aiud. Deși un munte destul de mic, cu o înălțime de numai 1.128 de metri, nu este chiar atât de simplu de urcat, diferența de nivel fiind de aproape 600 de metri.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circuitul castelelor. Cele mai frumoase locuri de vizitat, în apropiere de Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter