Actualitate

Trafic blocat pe DN 1 între Cluj și Oradea. FOTO

Circulația rutieră e ste oprită, sâmbătă după-amiaza, pe ambele sensuri pe DN 1, între Cluj și Oradea. Un ansamblu de vehicule format din platformă și autoturism s-a răsturnat.

sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca sursă foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, între localitățile Poieni și Ciucea, județul Cluj, un ansamblu de vehicule format din platformă și autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.


Nu au rezultat victime, șoferul a ieșit singur, fără a suferi leziuni. 

„Circulația rutieră este oprită total, pe ambele sensuri, pentru scoaterea ansamblului auto din râu. Momentan valorile de trafic sunt reduse", spun polițiștii.


„La evenimentul rutier au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD din Detașamentul de Pompieri Huedin. În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit o autoutilitară care transporta o altă mașină răsturnată în afara părții carosabile și ocupanții ieșiți din acestea. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment”, a transmis ISU Cluj.

La data de 29 aprilie, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident pe DN1- E60, în apropierea de localitatea Ciucea. 


„Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 47, din județul Mureș, care conducea o autoutilitară înspre municipiului Cluj-Napoca, pe fondul unei explozii la anvelopa stânga spate, autovehiculul s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cătălin, pompierul aflat în timpul liber, ajuns primul la accidentul din Poieni. „De ce plânge tati? Nu a reușit să îi salveze pe toți"

Doi morți și cinci persoane rănite în urma accidentului dintre un TIR și un microbuz în Poieni

FOTO Carambol cu 11 mașini pe Autostrada Transilvania: o persoană a fost transportată la spital. Circulație blocată

abonare newsletter