Actualitate

Suplimentare pe 11 linii de transport public din oraș. CTP Cluj-Napoca: „Se dă startul sezonului estival”

Numărul mijloacelor de transport în comun se suplimentează pe 11 linii urbane, de săptămâna viitoare.

Linii de bus suplimentare, de săptămâna viitoare/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com Linii de bus suplimentare, de săptămâna viitoare/Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Astfel, potrivit anunțului făcut de Compania de Transport Public din Cluj-Napoca, liniile 6, 25, 24B, 20, 35, 43B, 36B/36L, 46, 30, 32, 32B vor fi suplimentate în urma solicitărilor călătorilor și a creșterii gradului de încărcare.

 


Compania de transport: „La Cluj se dă startul sezonului estival”

CTP Cluj-Napoca informează publicul călător că, începând cu data de 2 Mai,  numărul mijloacelor de transport în comun se suplimentează pe liniiile  6, 25, 24B, 20, 35, 43B, 36B/36L, 46, 30, 32, 32B, în urma solicitărilor călătorilor și a creșterii gradului de încărcare. 

„Această suplimentare vine și în contextul în care luna Mai marchează startul sezonului de evenimente culturale și sportive la Cluj”, informează Compania de transport public.  


Printre principalele evenimente ce urmează să se desfășoare în municipiu, amintim Zilele Clujului, Street Food Festival, Noaptea muzeelor, Cros Caritabil Medic de 10Km, evenimente ce vor atrage și un număr mare de turiști și vizitatori.

Noile orare vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro, începând cu data de 29 aprilie, și în aplicația Tranzy.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CTP Cluj – Napoca anunță înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul

abonare newsletter