Actualitate

Accident între o mașină și un microbuz în Jucu! Șase victime, transportate la spital de urgență

Un accident a avut loc în localitatea Jucu de Sus în urma căruia șase persoane au fost transportate la spital.

Microbuzul proiectat în șanț /FOTO: IPJ Cluj Microbuzul proiectat în șanț /FOTO: IPJ Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc joi seara în localitatea Jucu de Sus. O mașină care voia să vireze la stânga a fost acroșată de un microbuz care dorea sa o depășească. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în șant. Șase persoane au fost transportate la spital.

 


„La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Jucu de Sus.

Din primele cercetări s-a constatat că o tânără în vârstă de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul din direcția DJ 109D, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o altă stradă, fiind acroșată de un microbuz care circula în același sens de mers și care s-ar fi angajat în depășirea acesteia, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Geaca.


În urma impactului, microbuzul a ieșit în afara părții carosabile, intrând în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

Ca urmare a evenimentului, 6 dintre cei 14 pasageri aflați în microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital de către echipajele S.A.J. CLUJ.


Testările conducătorilor auto au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între două autocare pline cu minori la Sibiu! UPDATE: 34 de copii ajung la spital! VIDEO

37 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. Peste 8 milioane de persoane au fost expuse la radiații

abonare newsletter