Actualitate

O femeie din Cluj-Napoca a DISPĂRUT fără urmă de acasă. Familia și poliția o caută/ UPDATE: A fost găsită

O femeie de 50 de ani din Cluj-Napoca a fost dată dispărută, după ce a plecat luni, 25 aprilie, de acasă și nu s-a mai întors.

O femeie a dispărut din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj O femeie a dispărut din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj

 

 


O femeie de 50 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost dată dispărută la Poliție. Ați văzut-o?

„La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că MIHĂȘAN LOREDANA, în vârstă de 50 de ani a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 15.30, de la locuința sa situată în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.


SEMNALMENTE:

  • Înălțime aproximativă 1.74 m, constituție corpolentă, păr șaten tuns scurt, față ovală, ochi căprui.
  • La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri, hanorac negru cu glugă având în partea din spate un imprimeu cu aripi și o haină de ploaie neagră cu buline albe

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Update, ora 12:07

„Femeia plecată voluntar - Mihășan Loredana a fost depistată de polițiști. Din primele informații, pe durată plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujeancă dispărută în luna februarie, găsită moartă în Someșul Mic. Femeia a fost găsită de o asociație din Olanda

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

abonare newsletter