Actualitate

Clujeancă dispărută în luna februarie, găsită moartă în Someșul Mic. Femeia a fost găsită de o asociație din Olanda

O femeie din Cluj-Napoca, dispărută din luna februarie, a fost găsită la începutul lunii aprilie de membrii unei asociații din Olanda. Femeia a fost găsită moartă în Someșul Mic.

O femeie din Cluj-Napoca, dispărută din luna februarie, a fost găsită la începutul lunii aprilie o asociație din Olanda/ Foto: arhivă IPJ Cluj O femeie din Cluj-Napoca, dispărută din luna februarie, a fost găsită la începutul lunii aprilie o asociație din Olanda/ Foto: arhivă IPJ Cluj

 

 


O femeie din Cluj-Napoca, dispărută de la mijlocul lunii februarie, a fost găsită moartă la aproximativ două luni de la disparție. Femeia a fost găsită moartă în albia râului Someşul Mic.

 


Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a declarat reporterilor monitorulcj.ro că femeia a fost găsită în data de 14 aprilie de către o asociație din Olanda.

„A fost găsit cadavrul unei femei la data de 14 aprilie în jurul orei 15:00 de către membri unei asociații din Olanda. S-au deplasat la fața locului polițiști și pompieri de la ISU și cadavrul a fost transportat la IML Cluj”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Potrivit IPJ Cluj, femeia respectivă a fost dată dispărută la mijlocul lunii februarie. De la data plecării voluntare polițiștii din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, forțe din cadrul altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și parteneri externi (asociații de voluntari) au efectuat căutări, în vederea identificării persoanei în cauză.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

VIDEO. Intervenție contracronometru. Pompierii continuă căutările persoanei dispărute în apele Someșului

abonare newsletter