Actualitate

Pericol public! Șofer vitezoman, surprins de polițiști gonind pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca

Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 127 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat.

Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 127 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj - Facebook Un șofer a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu 127 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


 

Un bărbat a fost prins de către polițiștii clujeni în timp ce se conducea cu viteză de Formula 1 pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.


 

Șoferul s-a ales cu amendă și cu permisul de conducere suspendat.


„La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 07.05, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Biroul Rutier au înregistrat cu aparatul radar un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Cămărașu, în timp ce rula cu viteza de 127 de km pe strada Traian Vuia.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, a fost dispusă reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 18 ani, „pilot de curse” în comuna Cășeiu. Vitezomanul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Radare fixe pe străzile din municipiu. Boc: „Ar diminua numărul accidentelor, iar șoferii n-ar mai face «liniuțe»”

Ultimele Stiri
abonare newsletter