Actualitate

Femeie de 85 de ani, lovită de TIR pe strada Oașului! Victima a fost dusă de urgență la spital

O femeie în vârstă de 85 de ani a fost lovită de TIR, luni, pe strada Oașului, în timp ce încerca să prindă un tramvai. Victima a ajuns la spital.

O femeie de 85 de ani a fost lovită de TIR, pe strada Oașului/Foto: Infotraficjudcluj/Facebook.com O femeie de 85 de ani a fost lovită de TIR, pe strada Oașului/Foto: Infotraficjudcluj/Facebook.com

 

 


Grav accident rutier înregistrat luni pe strada Oașului din Cluj-Napoca. O femeie a fost accidentată de un TIR în timp ce încerca să prindă primul tramvai. În urma impactului, femeia a suferit mai multe leziuni și a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

 


„La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Oașului, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Republica Moldova, care în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) înspre centrul orașului, la plecarea de pe loc din dreptul unei stații fără refugiu pentru pietoni, ar fi acroșat o femeie în vârstă de 85 de ani, care ar fi pătruns pe partea carosabilă”, au trasmis reprezentanții IPJ Cluj. 


În urma evenimentului, femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În Cluj se circulă după legile junglei! Două accidente, evitate „la limită” în mai puțin de 10 secunde, pe Oașului. VIDEO

abonare newsletter