Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din Măguri Răcătău. Totul ar fi pornit de la coșul de fum. FOTO

Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea Măguri Răcătău din județul Cluj. Incendiul ar fi pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător.

Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea Măguri Răcătău din județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea Măguri Răcătău din județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea Măguri Răcătău din județul Cluj.

 


Potrivit pompierilor, incendiul ar fi pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător.

„Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o anexă situată într-o gospodărie din localitatea Măguri Răcătău.


La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stins incendii și un echipaj SMURD. În momentul sosirii acestora la fața locului, focul a fost stins de locatari, fiind necesară doar decopertarea unei părți din acoperiș și plafonul mansardei pentru a împiedica propagarea arderii mocnite prin structura de lemn a anexei.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o șură din comuna Baciu. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore

29 de morți într-un incendiu la un spital din China. Pacienții au sărit pe geam pentru a se salva. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter